Grön infrastruktur och biologisk mångfald

Symposium
Från vetenskap till tillämpning - ett heldagssymposium på temat grön infrastruktur och biologisk mångfald

Lunds universitet, Centrum för Miljö- och Klimatforskning tillsammans med Biodiversitetsenheten vid Biologiska institutionen, anordnar ett heldagssymposium på temat grön infrastruktur och biologisk mångfald. Ett informativt och interaktivt symposium, ur både ett vetenskapligt och ett tillämpat perspektiv, för dig som arbetar med frågor gällande grön infrastruktur.

Save the date

Anmälningsmöjlighet och schema kommer under hösten men boka datumet i kalendern redan nu.

Arrangörer: Maria von Post (BECC), Ola Olsson (Biologi), Åsa Knaggård (SVET), Johan Ekroos, Johanna Alkan Olsson och Anna Persson (CEC)

Symposiet arrangeras i samarbete med Länsstyrelsen Skåne och samverkansinitiativet LU Land

25 November 2019 09:00 to 17:00
Blå Hallen, Ekologihuset, Sölvegatan 37, Lund