Hållbarhetsveckan i Lund

Hållbarhetsveckan i Lund 2017

Other, 350-årsjubileum

Som en del av Lunds universitets 350-årsjubileum sluter hela Lund upp kring en Hållbarhetsvecka den 15-20 maj 2017. Vi vill involvera hela samhället i omställningen till en hållbar värld. Kom och bli inspirerad och få nya idéer på temat hållbarhet!

Ta del av föreläsningar, forskningsseminarier och debatter där det ges utrymme för samtal mellan forskare, studenter, allmänhet, organisationer och politiker. Arrangemanget är en del av Lunds universitets 350-årsjubileum och en av fem vetenskapsveckor under jubileumsåret.

Läs mer!

För mer information om Hållbarhetsveckan se Hållbarhetsforums hemsida.

Här hittar du veckans hela program.

Se även Facebook-eventet för Hållbarhetsveckan.

Har du frågor - hör av dig till Jenny Hansson, projektledare vid Lunds universitets Hållbarhetsforum. Kontaktuppgifter finns här.

15 May 2017 09:00 to 20 May 2017 21:00
I hela Lund!